Szerintetek jó ez az összeállítás?
Proci- Amd Fx 6100
Ram -Corsair 4 GB DDr3
Alaplap- MSI 760GM-P23(fx)
Hdd- 1TB Seagate
Vga- Asus Hd 7790 Oc 1Gb
Op. rendszer -Win. 8
Kíváncsi lennék rá hogy a VGA-t meddig lehet/érdemes húzni ezek a beállítások mellett.
Valamint lenne még egy olyan problémám,hogy valamilyen oknál fogva valamikor elmegy a netem aztán megint van és ez így megy. Kb 10 percenként. USB-s wifi antennát használok (TP Link TL-WN721N) Szerintetek mi lehet a probléma? A Válaszokat előre is köszönöm!
Ezt most akarod venni? FX-6100-ast újonnan vennéd? Mert nem is nagyon árulnak, ahol igen, ott pedig nagyon drágán, nem éri meg.
Nekem is olyan USB-s adapterem van. Kezdetben minden gépen ledobált, szar volt, stb... Nem is tudom végül mi oldotta meg, tedd fel hozzá a legújabb drivert.
fx 6100 helyett fx6300
alaplapnak, min egy [link] kell (6100 alá is)
7790 helyett egy r7 260x
vga húzással jó esetben max 4-5 fps-t tudsz kisajtolni, szerintem érdemes jobb vgat venni inkább, mint utólag mérgelődni, hogy kevés
igen az az alaplap már sokkal jobb, de vigyázz, mert van 3 féle verziója is:
m5a97 LE R2.0
m5a97 R2.0 (ez jó lesz, kis tuning is belefér)
m5a97 evo R2.0 (ilyenem van fx 6300-al és 4.5 ghz-en megy most is, igaz nem gyári hűtővel)
rendben, akkor veszek egy ilyet. nekem sem gyári hűtő van rajta-->Cooler Master Gemini II M4 nagyon brutálisan néz ki, a ram is alig fér el alatta. :) akkor már csak az a kérdés,hogy befér e egy ilyen házba--> [link]
Ja és zöld pacsi mindenkinek!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!