Ez a videókártya jó a gépembe?
Figyelt kérdés
Találtam egy videókártyát ATI Radeon 9550 256MB DDR2 agp csatlakozású.A gépem agp csatlakozású az jó, csak az a bajom, hogy nekem ddr1-es memóriám van és nem tudom, hogy most fog működni vagy valami működést befolyásol. Valaki tudna nekem segíteni? Köszönöm!#PC #számítógép #videokártya #GeForce #NVIDIA #alkatrész #ATI #számítástechnika #kompatibilitás #AGP
2014. júl. 7. 15:34
1/3 anonim válasza:
semmi köze az alaplapi ddr1-es memóriához a videokártya ddr2-ese. Nem fognak összeveszni :DDD
Az a lényeg, hogy agp csatoló legyen a kártyán és az alaplapon is
2/3 anonim válasza:
A RAM-nak és a videókártyának nagyjból 0 köze van egymáshoz...
Nyugodtan berakhatod (csak bizonyosodj meg arról hogy elég jó hozzá a tápot valamint a proci is tud vele valamit kezdeni (bár,mivel elég gyengus és ősrégi így játékra alkalmatlan,szóval végül is lényegtelen)
Röviden: Teljesen rendben lesz minden (amennyiben a tápod elbírja)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2014. júl. 7. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!