Windows7 probléma, de mi?
Figyelt kérdés
Két hete kiírtam egy win7 ultimate 64 bites rendszert, installáltam, ám egy hét alatt összeomlott. Korábban is használtam ultimate-ot, illetve a legutolsó home edition volt, amit egy évig! gond nélkül üzemeltem, természetesen megfelelően karbantartva a rendszert. Az új operációs rendszert megfelelően írtam ki, normálisan telepítettem, mindent úgy végeztem el, ahogy eddig is. Az alábbi programokat telepítettem rá, amíg nem esett össze: ccleaner, kaspersky (tört), advanced system care, driverek, office programcsomag, egyéb prograom (tc, utorrent, chrome, stb.). Eleinte ritkán kifagyott, majd ez sűrűsödött, néhány nap múlva pedig már maga a windows sem töltődött be. Tegnap ugyanezt a rendszert felraktam, ugyan most fagyás nincs, viszonylag problémamentesnek tűnik, ám a rendszer megint alig tölt be. Az előző még egy év múltán is ~30sec alatt felállt, ennek már most kell másfél perc. Tudom, hogy így elég széleskörűre terjednek a potenciális hibák számai, de akinek van tippje, ötlete, az kérem válaszoljon. Köszönöm!2014. júl. 6. 19:21
1/2 anonim válasza:
Maga a Windows legális, módosítatlan? Csak mert már az is okozhat problémát, ha valami "hozzáértő" belenyúlt, hogy ne kelljen aktiválni, aztán valami balul sült el...
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen legális, eredeti windows.
2014. júl. 7. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!