Mp3-as fájlokból álló lista tartalmát hogy tudom kinyomtatni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 19:04
1/4 anonim válasza:
Nem egyértelmű a kérdés. Hol van meg a lista? Word, excel, notepad? Mert akkor csak rányomsz a nyomtatásra, és kinyomtatod.
Ha rendes lejátszási lista fájlba van meg (m3u), amit felismernek a zenelejátszók, akkor letöltesz egy olyan lejátszót, ami képes kimásolni vágólapra ennek a tartalmát, vagy más formátumba elmenteni (pl. AIMP, de lehet más program is tudja, én ezt használom).
Majd ezek után megnyitod a fájlt, vagy a kimásolt dolgokat beilleszted szövegszerkesztőbe, és kész.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szóval arról lenne szó hogy egy mp3-as file-okból álló mappa tartalmát (több száz zene) szeretném nyomtatva kilistázni. Ezt az Aimp-os megoldást kipróbálom, (én is ezt használom), bár nem teljesen egyértelmű hova kell klikkelnem a tartalom szöveges formátummá való alakításához, de buztos rájövök majd.
2014. júl. 7. 00:56
3/4 A kérdező kommentje:
Közben találtam egy olyan opciót az Aimp-ban (bár kissé elrejtve) hogy tracklista mentése. Ez létrehoz egy html dokumentumot, amit a böngésző segítségével kilistáz. Köszönöm még egyszer a segítséget.
2014. júl. 7. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!