DVI csatlakozó miatti felbontás probléma. Ötletek?
Eddig átalakítóval használtam a monitort. DVI-->D-SUB
Viszont most DVI kábellel kötöttem össze a monitort mert lehetőségem nyílt rá. Így viszont azt istennek se akar 1360×768-ban szép képet adni mivel kicsi(tehát körben fekete szélek maradnak). Csak 1920×1080-ban fér a kép a monitorra. Erre nincs valami megoldás? Nem akarom azt az átalakítót használni mert nem szép a kép játék közben. A VGA-n pedig már nincs D-SUB lehetőség.
Hát két lehetőség van:
1. Normális a monotorod, a menüben beállítod, hogy mit kezdjen a saját felbontásánál kisebb bejövő képpel.
2. A videokártya driverében nézel szét, elvileg digitális kimeneteknél állítható az 1:1 pixel arány, amikor is teljesen ki kéne töltenie a képet.
Konkrétan nem írtad mekkora a valós felbontása a monitornak.
Köszönöm szépen első!
Másodiknak: nem szeretem, hogy ilyen apró minden FullHD-n. 1360×768-as felbontásban pont jó számomra minden.
Amúgy egy HKC 2219a monitorról és egy Gigabyte HD7850 2GB OC VGA-ról van szó.
OFF:
"Másodiknak: nem szeretem, hogy ilyen apró minden FullHD-n."
Tudod ezt az "apróságot" NORMÁLIS oprendszerek kb. 20 éve megtudták oldani, míg az MS már a Vista, W7, W8 vonalon túl van és FHD felbontás fölött még mindíg nem működik.
Bezzeg egy meze Commodore Amiga a 80-as években vagy PC-n egy BeOS 15 éve simán vette a kanyart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!