Nagyon olcsó tabletet szeretnék (max:12000 ft). Segitenétek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 21:44
1/5 anonim válasza:
Vegyél inkább egy vágódeszkát, az olcsóbb és kevesebb bosszúságot okoz.
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az ilyen 20-30k alatti tablet vásárlásból csak a "Szar az Android" posztok születnek, mert mindent kispóroltak a hardverből, és egy alap droiddal jön, amin esetenként még Play sincs... A play fizetős a gyártóknak, akik ezért némelyik eszközre nem licenszelik, így olcsóbban adhatják, de ezzel gyakorlatilag semmi értelme az eszköznek.
3/5 anonim válasza:
ennyiért nem szabad tabletet venni, mert csak idegeskedés lesz belőle
4/5 anonim válasza:
12000-ért?
Én 20000-ért vettem és fél évig vittem vissza mire elhagyta a szerviz és küldtek hejette egy másikat ami megint csak nem volt jó utána vissza adták a pénzt.
Nem kell azért venni tabletet mert mindenkinek van .
Egyáltalán mire használnád? Főleg egy 12000 Ft-os at. ennyiért örülhetsz ha bekapcsol.
25-35 közöt már vannak jók.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Am nem nekem kell, hanem az egyik baràtnôm meg kért, hogy segitsek neki, de azòta talàlt magának!
2014. júl. 7. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!