Épít valaki arduino vezérelt humanoid robotot?
Figyelt kérdés
Csak kérdem, mert én is építek és tudni akarnám, hogy a robot milyen magas,hány szervóból áll. Az enyém elég bonyolult projekt lesz.:)2014. júl. 5. 17:13
1/7 anonim válasza:
Picit keves lesz az arduino egy 'humanoid' robothoz, nem?
2/7 A kérdező kommentje:
pontosítsunk: olyan mint lesz mint egy Biloloid Prememium, csak aluminium,19 db mg995 szervó,4 db mikró szervó,10 csapágy, arduino mega,nano,uno, 3 tengelyes girók, bluetooth-k, sharp,hcsr04 szenzorok, ov5642 kamera, vonalkövető modulok. Plusz egy quadcopter de azt nem mondom el mire.
2014. júl. 5. 18:19
4/7 A kérdező kommentje:
hát igen
2014. júl. 5. 23:19
5/7 A kérdező kommentje:
Hát egyébként már csináltam, csak annak az alsó része volt. (A lábak)10 szervó
2014. júl. 5. 23:31
6/7 anonim válasza:
Tetszik az ötlet! Én is szeretek építgetni, bár nem annyira bonyolult projekteket és nem feltétlen humanoid robotot :D :D
Arduinos robotépítéshez kedvcsinálásként most olvastam egy bejegyzést a következő linken:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!