Laptop vásárlás előtt vagyok! Milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Egyetemista lány vagyok, internetezésre, adatok tárolására, filmnézésre kéne, valamint még szeretném, hogy gyors legyen. Ja és féhér színűt keresek. A maximum ár 200.000 Ft legyen. Köszönöm előre is a válaszokat!2014. júl. 5. 16:20
1/6 anonim válasza:
Nekem 2 ASUS van, egyik 7 éves, másik 3, soha semmi nem vol velük. Amire neked kell, a 120 ezres bőven megteszi, az sem lesz lassú.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy nem értek igazán hozzá. Milyen tulajdonságai legyenek, ahhoz hogy ezeket az igényeket kielégítsék?
2014. júl. 5. 16:26
3/6 anonim válasza:
Amit te írtál,arre ez bőven megfelel:
(Tudom hogy ezüst,de a fehér elég csúnyán néz ki egy idő után így hát elég ritka is)
4/6 anonim válasza:
Azok a 'tulajdonságok' körülbelül annyi hogy normális 'alkatrészekből' azaz komponensekből álljon...
Ahhoz hogy gyors legyen (nem játékra való értelemben) célszerű egy i5 + 8GB RAM (memória) kombinációja.
(Off: Amúgy elgépelted,fehér* :))
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, elgépeltem, kiváló észrevétel. :)
Milyen márkát ajánlotok?
2014. júl. 5. 17:06
6/6 anonim válasza:
Márkát nem lehet ajánlani,konkrét típusok közül lehet választani.
Amit küldtem az tökéletes lenne számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!