Vettem egy új gépet ami nagyon király meg minden és minden hol néztem gépigényeket és néhány játéknál nem jött ösze az a grafikai beállítás amit néztem miért?
Akkor annyira nem is király gép. :) am mik az adatok? Proci, vga, ram, táp, alaplap blabla...
Nekem sincs fullextrás vasam, de jelenleg fullhdben mindent ultrán visz. ;)
Ha jól értem, megnézted a játékok gépigényét, a te géped megfelelt az "ajánlott" konfigurációnak, mégsem megy úgy, mint szeretnéd?
Így nehéz véleményt mondani, ha csak annyit tudunk a gépedről, hogy "nagyon király".
cpu: amd fx 6300
ram kingston 4 gb
vga: gygabite gtx 550 ti
alaplap asrock 970 extrem 3 r2.0
táp: crosair 650 w
GTX 550 TI kevés az ajánlott gépigényekhez.
Thief GTX 660 - egyértelműen,
Assassin’s Creed IV: Black Flag GTX 470 - itt ne tévesszen meg , hogy 470<550TI, mert a 470 bár előző generációs, de abból egy magasabb kategória.
(Itt egy teszt, amiben a GTX 460-nal szerepel aGTX 550 TI , még az is 17%-ot ráver. Nemhogy a 470.
[link] )
Félre ne érts! A GTX 550 Ti nem rossz, csak nem is egy mai darab. A maga idejében jó kis középkategóriás VGA volt. csak hát a mai gépigények ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!