Ért valaki a Sony Xperia L-hez?
Hmmm....
Tettél rá zenét. Mégis képeket keresel....Összefüggés?
Album mappa tartalmát kívánod látni, de az az Album nevű mappa hogy került rá? Te csináltad? És valaha ebbe a mappába másoltál fel képeket?
Vagy esetleg a telefon kamerájával csinált fényképeket keresed? Azok a DCIM nevű mappa alatt találhatók.
És hova menti az elkészült fényképeket a telefon?
A belső memória DCIM mappába vagy a cserélgethető sd-kártya DCIM mappájába?
És amikor rácsatlakoztatod a telefonodat a számítógépre akkor megjelenik-e mindkét tárhely (belső és SD-kártya) vagy csak egyedül az SD kártya?
Szóval nem lehet, hogy okosabb a telefon nálad?
Nekem a jelenlegi telóm (Z1 compact 4.3) a harmadik androidos Sony telefonom. Előtte volt egy Xperia Sola-m 4.0 azelőtt egy Xperia X8- 2.1.
Mindegyik telefonomba tettem SD kártyát is. Az első kettőt én is adatkábellel csatlakoztattam a számítógépre mikor rá- vagy -róla akartam fájlokat másolni.
De egyik készülékemben sem volt automatikusan létrejövő ALBUM nevű mappa. Se a belső memórián, sem az sd kártyán.
Fényképezéskor beállíthattam, hogy melyik tárolóra mentse a képeket /videókat és ennyi.
Azt, hogy melyik mappába tegye már nem választhattam ki.
Ő automatikusan egy DCIM nevű mappába tette/teszi őket
Mert van egy olyan érzésem, hogy kicsit elbeszélünk egymás mellett.
Megpróbálom megmagyarázni:
TE azt írod: megnyitod az ALBUM-ot, de nem mutat semmit sem, a képeket nem lehet megnyitni.
ÉN ebből arra gondolok, hogy az Album nevű mappába belépsz Windows alól (úgy hogy a telefon rá van dugva a számítógépre adatkábellel) és nem látsz semmit sem, mert teljesen üres a mappa.
HOLOTT az igazság az, hogy te csak egyszerűen a telefonodon (magán az Androidon) elindítod az ALBUM nevű alkalmazást (nem mindegy, hogy alkalmazás vagy mappa!) és nem tölti be a képeket amit a telefon valahol tárol.
Tehát javaslatom a következő:
Dugd rá a telefont a számítógépre adatkábellel.
Windows alól nyisd meg a telefonod belső tárhelyét
Menj be a DCIM nevű mappába
Ott vannak a fényképek?
Ha igen akkor keress közöttük egy NOMEDIA nevű fájlt
Ha van ilyen akkor töröld ki.
Húzd le a telefonodat a számítógépről
Most már Android alól nyisd meg az ALBUM nevű alkalmazást! :D és picit várj míg megjelennek a képek
"Album mappa a telefonon van kitéve a kezdőképernyőre nem"
épp erről írtam kis-barátom fentebb sok sok sorban, de látom te sem értetted meg sokeszű hozzászoló:
-az ALBUM nevezetű kezdőképernyőn levő ikon NEM MAPPA! hanem ALKALMAZÁS(egy Program)
-ezek a sárga dossziénak kinéző ikonok a MAPPÁK:
-itt pedig egy ALKALMAZÁS (program amit telepíteni kell) és egy MAPPA:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!