Ez a kártya mitől kerül 45 ezerbe?
Figyelt kérdés
nekem egy Radeon 9200 Pro van, szintén 128Mb, és a kategóriájában marhajó.. nem mondom, hogy ez a Matrox nem, mert még nem próbáltam, de mitől olyan drága, ha DDR-es, vagyis valószínűleg elég régi és 128Mb-os? Szerintem a sávszélességhez lehet köze, ugyanis apumnak egy HD4650-es volt, nem rossz, viszont csak 128 bites volt...
A normális válaszokat előre is köszönöm!
#régi #54 ezer
2014. júl. 2. 16:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem elírás, írj nekik email-t.
2/6 A kérdező kommentje:
de egy másik oldalon 42 volt...
2014. júl. 2. 16:25
4/6 anonim válasza:
Nem elírás, a maga idejében se volt olcsó, aztán mivel mindenki áttért ATi-ra meg nvidiára, és emezt senki nem vette, így nem volt értelme árat csökkenteni, hogy legalább abból a két emberből, aki maradt, legyen némi bevétel.
5/6 A kérdező kommentje:
ja értem, köszi :)
2014. júl. 2. 16:28
6/6 anonim válasza:
Jó régi darab, nem is értem, honnan van még ebben a boltban. Régebben orvosi rendszerekbe építettük, amik semmi más kártyával nem működtek. Annak, akinek ilyen rendszerben halt meg a kártya, megéri még ilyen áron is megvenni, külömben a többmilliós műszere mehet a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!