Mi a franc baa van? Van megoldas?
Figyelt kérdés
Telepiteni akarok valakit es azt iirja hogy "Nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD kártyán"... Van megoldas????2014. júl. 1. 17:10
1/6 A kérdező kommentje:
Amit le akarok szedni az 10. 87 MB....
2014. júl. 1. 17:23
2/6 anonim válasza:
Samsung galaxy mininél nekem is ez volt. Kivettem az SD kártyát és utána jó volt
3/6 A kérdező kommentje:
Baj: nincs benne sd kartya.. Mast enged telepiteni..
2014. júl. 1. 19:35
4/6 anonim válasza:
Van, aminek muszáj SD. Tipikusan a nagy háttéradatbázissal működő dolgok ilyenek, tehát kb. minden offline navigáció, és elég sok játék.
5/6 A kérdező kommentje:
Nev szerint Pou Profiler. ok. Koszi a segitseget. Akkor viszont nem tudom h 4-5 napja h szedtem le. Na mindegy. Azert koszi
2014. júl. 2. 06:50
6/6 anonim válasza:
Számtech boltokban a legolcsóbb a micro SD, Sandisk Ultra legyen. A 8G most nagyon 3000 alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!