Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Lassú Indítás?...

Ez mitől lehet? Lassú Indítás? (Lent)

Figyelt kérdés

Az lenne a Problémám h 1-2 perc kell a gépnek mire elindul a rendszer

Bejön az "Üdvözöljük" felirat és ott várni kell 1-perceket.

Ami tudtommal nem normális.

Nem rég raktam újra a gépet

Régen nem csinálta.

Ram:2.5gb

Proci:1.8ghz Intel

50gb Vinyó

1gb Ati

Windows xp sp3

Mivel lehetne ezt mellőzni? lenne vmi program vagy hasonló?

Nod32 használok és persze hozzá a marafix-et

és hát azután csinálja miután fixáltam a nod ot

de régen nem volt gond:S

Talán virus?

Semmit nem talált a Nod se a SuperAntiSpyware

a Válaszokat előre is köszönöm.

2010. jan. 5. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szedd le a Nodot! ha egy kicsit is értesz a gépekhez tudod hogy nincs túl sok értelme a vírusírtóknak, mert a vírusokat majdnem minden esetben TE MAGAD telepíted fel a gépre, és a kis vírusok nehezen kerülnek fel nem is olyan ártalmasak a komoly vírusokat meg nem fogja neked kivédeni. Valószínű a nod scannel az indításnál esetleg nézd meg a beálitásait ha nem szeded le.
2010. jan. 5. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző vok: És egyszerre 2 vírusírtó aztán tényleg felesleges, mert össze is akadnak. Amúgy lehet hardverhiba is (gondolom a vinyó IDE) lehet kicsit már lassú szegény nem ártana a gyártó honlapján kitesztelni
2010. jan. 5. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
ha a Nod-32(t) gondolod a lassú betöltés okozójának, tiltsd le az automatikus indulását a Windows betöltésekor indulók közül, ezáltal azonnal érzékelheted a változást, ha az okozza!
2010. jan. 5. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos most sem jóh:(

másik xp raktam fel és nincs fent a nod sőt semmi program csak a Winrar és pár Driver mint a hang és a video

de igy is várni kell:'(

vmi ötlet?

2010. jan. 6. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
2010. jan. 6. 20:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Sajnos 1iket sem találom hasznosnak itt csak a boot részét gyorsítják de nekem az Üdvözöljük képnél kell várni 1 percet

de köszönöm szépen^^

2010. jan. 6. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

próbáld meg ennek a proginak, azt a lehetőségét, hogy a Rendszer fájlokat átpakolja a lemez elejére, ezáltal a betöltődés is gyorsabb lehet.

[link]

2010. jan. 7. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Hali!

igaz 1 kicsit későn válaszolok, de nálam is jelentkezett most ez a gond. Uis elfelejtettem bekapcsolni az ADSL modem-et, és úgy indítottam a rendszert. Ekkor tapasztaltam az általad leírtakat, kb. 1,5 percig volt látható a Bejelentkezés (Üdvözöljük képernyő) és csak utána jelent meg a Windows Asztala, (ez az idő általában ...bekapcsolt modem esetében, csak 1-2 mp.!)

2010. jan. 19. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!