DCzegLedy kérdése:
Mi lenne a teendő ilyenkor? (ALUL)
Figyelt kérdés
Olvastam néhány kérdést itt,és nagyon jó válaszokat adtak rá, amit én is megcsináltam.
Tehát arról lenne szó,hogy megrootoltam az én Samsung Galaxy Y Youngomat,tehát mindent megcsináltam ami egy root-hoz kell,azután ugye bekapcsoltam és ott volt a Superuser.
De nekem nem az lenne a bajom,hogy nem tudtam megrootolni,hanem az,hogy nem tudom áthelyezni a megtelt TELEFON MEMÓRIÁBÓL, pl egy játékot az sd kártyámra.
Amikor belemegyek az Alkalmazások kezelésébe és rányomok egy játékra,akkor ott van egy olyan "gomb",hogy Áthelyezés sd-re.
De nekem ez szürke, tehát nem lehet rányomni.
(Samsung Galaxy Y Young 2.3.6)
2014. jún. 30. 15:05
1/2 anonim válasza:
Nem minden program esetében lehetséges. Ez attól is függ, hogy van megírva.
2/2 A kérdező kommentje:
Ok,köszi!
2014. jún. 30. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!