Számítógéped van vagy laptopod?
Ha valakinek otthoni használatra kell, butaság laptopot venni. Kicsi, elég drága, ha meghibásodik költséges a javítás. Nekem először laptop volt, asus amit 250000 ft-ért vettem. Három év után tönkre ment a kijelzője.
Most majdnem ennyiért van egy asztali pc sokkal jobban szeretem, jó nagy monitorral!:-))
Asztali szgép.
Laptop nem is kéne (ingyen persze elfogadnék, de költeni sosem fogok rá), egy gép sokkal jobb.
És ha valaki annyira függő, hogy nem bír gép nélkül lenni egy ideig és azért vesz laptopot, az már bajos.
Persze vannak, akik munka miatt laptophoz vannak kötve, de csak azért, hogy nyaralás közben is tudj netezni, hülyeség.
Szegényebb koliban nagyon jól jön olyan gép, ahol nem kapcsoljá rád az áramot 8kor... Egyetem mellett koliszobába nem hiszem hogy behozod a monstrumod:)
Nekem Fujitsu notim van, 120ért gamer laptop. Imádom. Itthoni használara is jó. Árban is jó volt. Hordozható is ha megyek mamalátogatásra kukutyinba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!