Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy telefont és hogy...

Vettem egy telefont és hogy lehet játékokat letölteni rá?

Figyelt kérdés
Nincs a telefonon internet, hanem számítógépről szeretnék áttenni mobilra játékokat.A telefon androidos Goclever Quantum 350.Melyik oldalon tudok ingyen letölteni rá játékot és telefonra hogyan tudom áttenni azt?

2014. jún. 27. 15:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Bocs, de az összes Androidon van wifi vevő, amin keresztül tudsz csatlakozni az internethez. Amúgy, ha van ilyen alkalmazásod, hogy Play Áruház, vagy Android Market, akkor onnan le tudsz szedni app-okat. De ha Androidos, akkor ha letöltesz a netről egy .apk fájlt, akkor, ha rá másolod (pl.:A Windows fájlkezelőjével), akkor tudod installálni.

A netről a gépeden úgy tudsz app-ot letölteni rá, ha beírod a keresőbe a játék nevét, utána az android típusú fájlt. Pl.:jatek.apk (ez nem egy igazi app!)

De amúgy meg is néztem, hogy Goclever Quantum 350-en van WiFi vevő.

Ha van wifid, csak akkor tudsz csatlakkozni vele a nethez.

2014. júl. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!