Laptop problémám van, mi lehet a baja?
A laptop egy 5 éves Acer 5130-as, korrektül ment idáig (leszámítva az 5 éves vistát ami rajta rohadt)
Rádugom a töltőt, megnyomom a bekapcsológombot, annyi történik hogy felpörög egy picit, a hűtője megy, melegszik is a gép, de kép, ilyesmi nincs. Konkrétan a biosig nem jut el.
Megpróbáltam akku nélkül hálózatról, csak akku-val, külön monitorra rákötve hátha csak a kép a rossz, de egyszerűen semmi...
Aztán úgy 7x20 perc várakozás után, a nyolcadik izomból restartra elindult, lefutott a biosképernyő, és stabilan ment a gép, nem fagyott ilyesmi, kikapcsolás után viszont újból beállt így, azóta már az x-edik újraindításra se indul el.
Meghalt volna az alaplap, vagy esetleg én értem félre ezeket a tüneteket és lehet valami "egyszerűbb" hibája?
Elméletben fel, gyakorlatban ahogy kihúzom a töltőt a zöld töltöttségjelző narancssárga lesz.
Nincs baja az akksinak.
5 éves laptopnál már könnyen előfordulhat, hogy megadta magát az alaplap... Nekem az 1 éves samsungomban is meghalt már kétszer.. Nekem nagyon úgy tűnik.
Vágd falhoz, rakj vele tüzet, vagy esetleg csöpögtesd rá egy szűz lány vérét miközben ógörögül kántálsz. Vagy vidd el szervizbe ahol megmondják mi baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!