Számítógép teljes újratelepítése?
Figyelt kérdés
Nos, mint ahogy a szövegből ki fog derülni, újratelepítési analfabéta vagyok, segítségeteket kérném, a számítógépen jeleneg 3(!) operációs rendszer van, egy XP, egy Win7 és egy Win8. Először az XP-t akartam lecserélni Win7-re de miután feltelepítettem a Win7-et az XP nem törlődött le, és ugyanez a helyzet volt Win7-Win8 átálláskor is. Szeretném letörölni az XP-t és a Win8-at is teljes mértékben! A kérdés, hogyan ? :D2014. jún. 27. 13:59
1/3 anonim válasza:
Telepítéskor letörlöd azokat a partíciókat amelyiken rajta van az XP és a Win8.
2/3 anonim válasza:
sajnos az nem derult ki, hogy bios-bol telepited, vagy windows-on belul.regen(win xp idokben) volt egy haverom, aki a win xp-n belul telepitette a win xp-t es amikor bekapcsolta a windows-t volt rajta megegy rendszer. CSAK ezert kerdezem. de gondolom tudod, hogy biosban atkell allitani, hogy mirol boot-oljon a gep. ott meg ugy kell cselekedni, ahogy azt mar leirtak elottem. en a helyedben torolnek mindent(ossze particio; rendszer stb).
3/3 Lajos54 válasza:
Így van. Azon a gépen már úgy össze van kutyulva minden, hogy egyetlen megoldás a teljes újratelepítés. Törölni kell a HDD-t teljesen, a kiválasztott rendszer telepítésekor. De ezt lényegében a telepítő elvégzi, csak a megfelelő funkciókat kell kiválasztani. Mivel számtalanszor leírták már részletesen, most itt nem írom le, hogyan. Ennyit azért segítek: [link]
Mindenképpen a "tiszta telepítést" válaszd, tehát legyen előtte formázva a winchester (HDD), sőt újraparticionálni sem árt.
Természetesen, ha van rajt olyan dolog, amire még szükséged lesz (képek, stb), azt előre metsd le. mert minden el fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!