Lombfúvóval nem volna egyszerűbb PC-t tisztítani?
Figyelt kérdés
Kinn az udvaron, két suhintással. Se elektrosztatikus kisülések, se maradék por. Kell egy magasabb hely, ahol rögzíthető a ház, de ennyi.2014. jún. 26. 09:57
1/5 Tengor 

válasza:

Gyenge hozzá és nem irányítható pontosan. Kompresszor / sűrített levegős flakon hatékonyabb.
2/5 anonim 

válasza:

Régen porszívóval szoktam tisztítani például a régi csöves tévék belsejét, tehát a PC-nél is alkalmazható lenne ha poros lenne.
3/5 anonim 

válasza:

én egy ideig régebbfajta porszívóval portalanítottam, csak annyi volt hogy a csövet átdugtam a másik felére és már fújt is, na az tuti kivitte az utolsó porszemet is... de mióta bedöglött kénytelen vagyok mini kompresszorral és egy szétszedett tollal kifújatni...
4/5 anonim 

válasza:

de mivel nincs lombfújóm így nem tudom de ahogy nézem a képeket róla, ha letudod szűkíteni a végét, akkor erősebb levegőt fúj...
5/5 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!