Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lombfúvóval nem volna egyszerű...

Lombfúvóval nem volna egyszerűbb PC-t tisztítani?

Figyelt kérdés
Kinn az udvaron, két suhintással. Se elektrosztatikus kisülések, se maradék por. Kell egy magasabb hely, ahol rögzíthető a ház, de ennyi.
2014. jún. 26. 09:57
 1/5 Tengor ***** válasza:
Gyenge hozzá és nem irányítható pontosan. Kompresszor / sűrített levegős flakon hatékonyabb.
2014. jún. 26. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Régen porszívóval szoktam tisztítani például a régi csöves tévék belsejét, tehát a PC-nél is alkalmazható lenne ha poros lenne.
2014. jún. 26. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
én egy ideig régebbfajta porszívóval portalanítottam, csak annyi volt hogy a csövet átdugtam a másik felére és már fújt is, na az tuti kivitte az utolsó porszemet is... de mióta bedöglött kénytelen vagyok mini kompresszorral és egy szétszedett tollal kifújatni...
2014. jún. 26. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
de mivel nincs lombfújóm így nem tudom de ahogy nézem a képeket róla, ha letudod szűkíteni a végét, akkor erősebb levegőt fúj...
2014. jún. 26. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én az izom erőre voksolok és ráadásul környezet barát

[link]

2 AZ 1 BEN rendelje meg most

2014. jún. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!