Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépemen 480 mb ram...

A számítógépemen 480 mb ram van és a virtuális memóriánál kezdeti és maximális mérethez mennyit írjak be, esetleg ha aszt választom hogy a rendszer kezelje a lapozófálj méretét akkor mi lessz?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor a rendszer kezeli a lapozófájl méretét. Vagyis ő állítja be, hogy mekkorát tart megfelelőnek. Nem biztos, hogy te jobb döntést tudsz hozni az OS-nél.

(Egyébként: azt)

2014. jún. 25. 14:47
 2/8 Tengor ***** válasza:

Ha nem értesz hozzá, akkor ne turkálj bele, hagyd automatikuson! Válaszd azt, hogy a rendszer kezelje!

Ennyi rammal nem lenne jobb egy linux?

2014. jún. 25. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mire használod a gépet. Szerintem 1000-1500 MB elég. Egyébként ajánlom hogy ugyanannyit írj be, így nem kell a rendszernek növelnie és csökkentenie a lapozófájl méretét. Valamint tudnod kell, hogy a virtuális memória sokkal lassabb a RAM-nál.
2014. jún. 25. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
De biztosan jó lenne a linux csak nem nekem,ugyan is én xp hez vagyok szokva.AZÉRT KÖSZI A VÁLASZT
2014. jún. 25. 14:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg valahol aszt olvastam hogy a fizika memória másfélszeresét kell venni pl 480 mb szorozva 1,5 el =720 mb az úgy megfelelő e?
2014. jún. 25. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért akarod átállítani? Mit vársz az új értéktől?

(Másodjára is: azt)

2014. jún. 25. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahogy itt írták: hagyd, hogy a win kezelje. Jobban fogja tudni, hidd el. De egyébként bátran próbálgass ki pár beállított értéket, nem lesz jobb a géped.
2014. jún. 25. 17:10
 8/8 A kérdező kommentje:
De eredetileg nem arra volt beállítva hogy a windows kezelje hanem ez az érték volt megadva 768 -1536 ez is jó?
2014. jún. 29. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!