Minecraft -> Clay Soldiers mod?
Figyelt kérdés
Egy problémám van; A Clay Soldiers Modot akarom letölteni a Minecrafthoz, de úgy, hogy mappába rakja az egészet, ne Installerbe, meg ilyen hülyeségekbe... Átkutattam az egész internetet, de nem találtam. Ha valaki egy varázsló, és tudna rajtam segíteni, az kérem tegye meg!2014. jún. 24. 22:51
1/6 adventurer111 válasza:
Most varázsló vagyok? [link] az 1.6.2-es nek működnie kell.
2/6 A kérdező kommentje:
Itt is csak installer van :/
2014. jún. 25. 14:34
3/6 adventurer111 válasza:
Lehet vírusos a géped mert én ott nem látok installert hanem egy jar fileot amit forge val lehet berakni és egy zip-et amit a forge API jar-ba húzásával lehet berakni.
4/6 A kérdező kommentje:
Most átmentem a másik géphez. Itt normális. Akkor, hogy kell berakni? :/ Mert amit megcsinálok az oldalon az nem kűködik
2014. jún. 27. 11:40
5/6 adventurer111 válasza:
Ide leírtam mindent a modok berakásárol remélem segít [link] és olyan kliens kell hozzá amelyikben tudsz verziót választani vagyis teamextreme (tpb) vagy eredeti.Ha még valamit nem értesz akkor írj üzit!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és olyan van, amiben tudok verziót váltani^^
2014. jún. 28. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!