Csumigizma kérdése:
Frissen rgh-zott x360-on, hogy futtatom a játékokat kölső merevlemezről?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltattam meg a gépet az x-medianál. 4gb a belső hdd, szoval az nem jatszik. A szervízben alig kaptam információt az rgh használatáról, még azzal se vagyok tisztában hogy milyen programokat telepítettek rá. Elintéztek annyival h küldenek egy pdf-et amiben minden le lesz írva... Az emailben kapott link hibás volt szóval nem tudtam jobbat kitalálni, mint hogy ide leírom a kérdésemet.
Aki segít annak előre is köszi, többiek meg találhatnának jobb elfoglaltságot is a nyári szünetre. :)
2014. jún. 24. 14:58
1/3 anonim válasza:
Üdvözletem.Ha van skypeod akkor vegyél fel,de ha nem akkor írj privátot.Nem vagyok az a troll fajta.Úgyhogy szívesen segítek.
Skype nevem. patrik.kucson
2/3 anonim válasza:
A külsődön kell lennie olyan mappának,hogy GAMES oda rakd a játékokat.Utána rádugod a boxra és játszol(több lemezest még nem tudom hogyan kell elindítani)
3/3 A kérdező kommentje:
Ugyan igy csinaltam, megse jelent meg egy jatek se (kiveve az a jatek amelyiket az x360-nal dvd-rol masoltam abba a mappaba az megjelenik es fut is)
2014. júl. 1. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!