Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Router konfigurációs felületén...

Router konfigurációs felületének a jelszava? (többi lent)

Figyelt kérdés

megpróbáltam alap felhasználónévvel belépni a router-ünk felhasználó felületére de nem tudtam. ezután felhívtam a központot ott azt mondták hogy a felhasználó nevet és a jelszavat nem adhatják ki mer hogy az titkos és ha valamit be akarok álítani a saját router-ünkön akkor mondjam meg nekik és majd ők beálítják.

ez komoly ez tényleg így működik? vannak olyan internetszolgáltatók akik nem engedik hogy a saját router-edhez hozzáférj?

2014. jún. 23. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Az akkor nem a sajátod ezek szerint.
2014. jún. 23. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:
azt úgy még hozzá tenném hogy ez a szolgáltató havi 5000 forintot kér el 1Megabyte-os net ért. (pannon pipics)
2014. jún. 23. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Minek morogsz? Nem a tiéd.
2014. jún. 23. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:

admin

admin

admin

password

admin

1234

password

password

1234

1234

user

user

user

password

user

1234

2014. jún. 23. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
máisk amikor belépsz em add ki ilyet pl:negear..... bej azonositót kér ?vagy az hogy mi a tipusa annak a routernek?
2014. jún. 23. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:
4-dik válaszoló egyik sem volt jó
2014. jún. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!