Filmből csak a feliratot ki lehet venni szövegfájlba?
Ja, hogy DVD formátumról beszélünk. Jó tudni :)
Ebben az esetben érdemes egy DVD tömörítő programot használni, mert ha bármit eltávolítasz csak úgy, akkor sérülhet a film is vagy a menük struktúrája.
Pl. DVD Decrypter. Én ezt használom, ha ki akarok venni valami használaton kívüli feliratot.
Amúgy simán szövegfájlba kimenteni valami más program kellene. Szóba jöhet a Vobedit vagy Ifoedit, esetleg Srt2Sup.
No, #1 rosszul tudja, DVD/BD formátumoknál ugyanis nem szöveges a felirat, hanem grafikus. Emiatt szöveges formátumba történő "kibányászása" sem egyszerű, és utána manuálisan érdemes átnézni, korrigálni a problémákat (mert biztosan lesznek).
VobSub például egy erre való szoftver.
Igazából azért kellett volna, hogy sokat utazok, és tvc-vel kikonvertálom mp3ba a hangot, + akkor tudtam volna mobilról hozzáolvasni a szöveget txt-ben(eng+eng).
Na mind1 azért köszönöm...
Na csak találtam megoldást :D
MOVIESUBTITLES.ORG oldalról le tudtam tölteni a feliratot:)
(Még annyi,ha valaki hasonló cipőben jár,
---> csak hibaüzenetet fog kiírni,hogy a windows nem tudja megnyitni a fájlt,de te ne higgy neki,hazudik;D
Ha a notepadet kiválasztod manuálisan hozzá akkor megnyitja :DDDDD
Még1*köszönöm a válaszokat mindenkinek!
SubRip nálam bevált program, de eltart egy ideig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!