Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon miért irkáltok ki...

Facebookon miért irkáltok ki minden felesleges dolgot?

Figyelt kérdés

Ezt most nem fikázásból , meg kötözködésből kérdezem csak téll kíváncsi vok a válaszokra :)

Pl.: olyanokat , hogy "süti sütés"

"go aludni"

"én ezt már nem bírom tovább..." Az ilyen típusú kiírásoknál meg sosem mondják h mi bajuk.....csak annyit akartok h felfigyeljenek rátok az emberek vagy mi?

"soha ilyen rosszul..."

"az igaz barát nem ilyen.."

"megyek pihenni"

2014. jún. 23. 19:30
1 2
 11/12 Lajos54 ***** válasza:
100%

Vannak sokan, akik a facebook-on "élnek". Ez az időtöltésük, vagy legalábbis az egyik időtöltésük. A legtöbb esetben van egy "csapat", akik jobbára egymással kommunikálnak. Főleg ők szoktak ilyeneket írogatni. Akik azzal kezdik a napot, hogy "Jó reggelt, stb. stb." Nekik ez a szórakozás. Vannak sokan, akik ilyen-olyan okok miatt nem nagyon tudnak otthonról elmenni, azokat még meg is értem. A többiekben meg leküzdhetetlen közlési vágy van.

Persze nem vagyunk egyformák, szerintem ha nekik ez tetszik, tegyék... Mint például azok, akik sokat vannak itt, a gyakorin... :)

Befejezésül: "Mari néni kiment a kapuba, de nem látott senkit. Felment a facebookra, hát ott volt az egész falu."

2014. jún. 23. 21:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Háhá utolsó ! Ezért a Mari nénis befejezésért kapsz zöld kezet! :D XDDDDDDDDD
2014. jún. 23. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!