Mennyit tud naponta termelni a bitcoin bányászgépem?
Tudom vannak kalkulátorok a neten, de azokat nem értem...
Szóval lenne egy masinám ami 4 Ghash/h tud bányászni, csak nem tudom hogy ez mennyi USD naponta, hetente stb.
Előre is köszi a válaszokat!
A kérdésre azért nem fogsz értelmes választ kapni és azért nem érted a kalkulátorokat, mert a Ghash az a számítási teljesítmény, de az, hogy mennyivel és mennyi idő alatt tudsz kibányászni egy azaz 1BTC-t, na az folyamatosan napról napra változik! Plusz a dollárhoz való átváltási értéke is.
Arra tudsz rákeresni, hogy ennyi teljesítménnyel hány blockot tudsz jelenleg naponta, havonta feldolgozni és azt, hogy pillanatnyilag hány block ér egy BTC-t ...
Nem egy nagy was ist das beírni a kalkulátorba 1 db (!) számot.
Eszerint 2,68 dodó havonta, amiből lejön a villanyköltség. Ha költöttél erre a cuccra, akkor jól átß@$#tak.
G.
Nem. Nagy a befektetendő összeg és kicsi a haszon, cserébe bármikor összedőlhet az egész e-valutapiac.
G.
És azon belül létezik online végezhető?
(Erre gondoltam én is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!