Miért van az hogy egyes filmeknek, sorozatoknak van a laptopomon hangja, másoknak nincs? Pl. A barátok közt ismétlés is csak hang nélkül jön!
Nem tudom hogy milyen forrásból, és mivel nézed, de 99.99% hogy codec probléma.
Ha pl. böngészővel nézed, Windows XP rendszerrel, előfordulhat, hogy HTML5 képes böngésző nem tudja a hang codec -et betölteni. (Windows 7 vagy más forrásból célszerű nézni)
Ha letöltött videóról van szó, akkor az adott fájl hangcodec -je nincs telepítve, így nem ismeri fel a lejátszó.
Régebbi KMPlayer -t (amiben nincs még reklám áradat), vagy VLC -t javaslok, esetleg a problémás codec, vagy FFDShow telepítése segíthet.
Online nézed a filmeket, vagy letöltöd?
Ha letöltöd őket és nincs hangja a filmeknek, akkor valószínű, hogy codec hiányzik a gépedről, ezért nincs hang.
Ezt könnyen kiküszöbölheted, ha letöltöd a "VLC media player" nevű lejátszó programot. Ennél jobb lejátszó szerintem nincs. Szinte minden formátumot lejátszik, stabil, megbízható és ingyenes program.
2/2.
letöltöttem amit javasoltál,de semmi változás. A letöltés után még kell valamit tennem vagy aut. működnie kellene?
W 7. van a gépen.
Igen, miután letöltötted telepítened is kell a programot.
Bár ez rajtad nem segít, ha online akarod nézni a filmet.
Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, én még arra gondolnék, hogy egy újabb verziójú Flash Player-t kellene telepítened, de ez csak egy tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!