Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megtalálni a...

Hogyan tudom megtalálni a kémprogramot a gépemen?

Figyelt kérdés
A szüleim egy szám.tech szakemberrel egy olyan kémprogramot rakattak a gépemre (legalábbis ők ezt mondták), amivel el tudták olvasni az összes beszélgetésemet, valamint megszerezték a képeket amiket msn-en nekem küldtek, stbstb. A különböző kémprogramkeresők nem találtak semmit a gépen, viszont én biztos vagyok benne, hogy van valami a gépemen. Nincs esetleg valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
2010. jan. 4. 14:04
 1/5 anonim válasza:

Formázd a vinyódat. Az a 100%-s megoldás. Keresgéld a gépedet rejtett mappákba vagy átnevezett mappákba. Nekem egyszer egy ismerős tett rá hogy kiderítse nem csalja e meg velem a barátnője. Ő átnevezett mappába tette. Amikor meg akartam nézni mi ez a progi akkor derült ki hogy keylogger.

Remélem tudtam segíteni.

2010. jan. 4. 14:23
 2/5 anonim válasza:
ha lenne, szerintem azt a vírusírtók és a kémprogramkeresők jelezték volna :D marad az, hogy ha nem vagy otthon felmennek a gépedre és mindent elolvasnak :D
2010. jan. 4. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Malwarbytes nevü programot és futtasd le csökkentett módban.Én most tettem fel magamnak egy keyloggert.Lefuttattam a fenti programot és az avastot rögtön megtalálta mind a kettő.De más vírusírtók is jeleznek.Szerintem csak hülyítettek téged.
2010. jan. 4. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
téged jól besz*rattak akkor. Ha van vírusírtód, Avast, Nod, akkor jobbesetben egybőlmegtalálja. Javaslom én is a malwarebytes Anti-malware nevű progiját, én 1 hete írtottam ki vele egy rootkit-et. Szépen beette magát. De sikerült. Msn-ben pedig kapcsold ki a naplózást. Akkor nemlesz mit elolvasni.
2010. jan. 4. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyet sajnos szemét munkahelyen is szokás feltenni. Rémes, de igaz.
2010. jan. 4. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!