Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lassú az IWIW mostanában vagy...

Lassú az IWIW mostanában vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Undorítóan lassú, én már nem is szeretek felmenni, mert 5 percig olyan tőle a gép, mintha lefagyott volna. Azóta van ez, mióta ez a nagy arculatváltás volt. Lecserélhetnék a szervereiket, vagy több szerverre pakolhatnák...át kéne kicsit programozni az egész oldalt mert ez így szégyen...a legnépszerűbb magyar közösségi oldalra nézve.
2010. jan. 4. 13:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen jól megy.
2010. jan. 4. 14:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen!!! Már én sem lépek fel, mert csak felbosszantom magam.
2010. jan. 4. 14:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is iszonyat lassú, de ezt a nagy arculatváltást sem értettem...
2010. jan. 4. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy csak lassú. Nálam megáll és ezt szó szerint kell érteni, hosszú ideig meg sem mozdul.Mondhatom, jól el b@szták ezzel a sok ökörséggel, amivel telepakolták.Szinte napon generálják az "Egymás szemében" nyelvnyujtogató "pajtit".Már irtam a gazdájuknak, de válaszra sem méltatott.Erőltetik a klubrendszert, közben megsemmisitenek jól menő a közösséget összetartó csoportokat.Felháboritó, amit művelnek
2010. jan. 4. 15:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem gyors az iwiw.:)
2010. jan. 4. 15:52
 7/13 anonim válasza:
33%
Hát,ha lassú az iwiwed az valaminek az oka.Igazából attol függ,hogy milyen gyors az interneted,hogy mennyi MB/s kapcsolodig a neted a viághálozathoz.Egy átlag net min.7,2 MB/s kapcsolodik.És ennek ellenére egész jol viseli a netböngészést.De ezek modemekre vonatkoznak.Ha valakinek a háztartásában kábeles internet van beszereltetve az a legjobb,mert az 100 MB/s kapcsolódik.Az már sokkal jobban böngészik,meg tölt.De ha neked csak az iwiweddel van a probléma,akkor lehetséges,hogy a böngészöddel van a baj,Lehet,hogy egész véletlenül elállitottál valamit.Vagy szerintem minden féle képpen probálj ki egy uj böngészöt.Ha ugy sem jo,akkor a neteddel van probléma.Telepitsd ujra a netedet.De ha igy sem jo,akkor sajnos nagyon komoly a baj.Ujra kell rakni a Windowst.BÁR EZT KÉTLEM.
2010. jan. 4. 18:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Telepitsd ujra a netedet" :D

EPIC FAIL :D

Olyan jó mikor hozzá nem értők próbálnak hozzászólni ;-D

2010. jan. 4. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen Tisztelt azon válaszolók, akik az internet ujratelepitését ajánlják, sziveskedjenek leirni, de részletesen, hogyan kell végrehajtani.Én az egyik iwiw-et pocskondiázó vagyok - nem néztem meg az azonositó időmet - de ez ebben a helyzetben - ugy gondolom - nem is annyira, sőt egyáltalán nem lényeges.A segitő szándékotok fontosabb.Köszi!és buék.
2010. jan. 4. 19:23
 10/13 A kérdező kommentje:

A gép nem rég lett újra rakva, és csak az IWIW-vel va gond azzal is kb. 1,5 hete, a böngészőm Explorer.

Köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!