Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1 automatikus...

Windows 8.1 automatikus kikapcsolás lehetséges?

Figyelt kérdés

Van egy Asus Transformer bookom és ha megnyomom a 'főkapcsolót' a gép tetején, akkor stand by, avagy alvó módba kapcsol.

ha lehajtom a tetejét akkor is hasonlóképpen cselekszik.

az energiagazdálkodási lehetőségekben van mód beállítani, hogy automatikusan alvó módba kapcsoljon pl 5 perc után, de van rá lehetőség, hogy pl 1 óra után kikapcsoljon?

ha mondjuk így hagyom akkor egy óra múlva ne aludjon hanem kikapcsoljon?

esetleg lehajtás után 1 órával?

mert ó az alvó üzemmód de ugyan úgy fogy az aksi :C

2014. jún. 20. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
állítsd be úgy hogy ha lecsukod ne csináljon semmit, meg van egy progi aminek a neve: AutoShutdown... ezzel le tudod állíttatni automatikusan... ( én is ezt szoktam használni ha este sokáig filmezek )
2014. jún. 20. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézz szét jobban az energiagazdálkodási lehetőségekben, menj be a speciális beállításokba is, mert ezt mindet szépen meg lehet ott adni, hogy azt tegye, amit te szeretnél.
2014. jún. 20. 20:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Szétnéztem az energiagazdálkodási beállításokban, ami elég szegényes,

lényegében meg tudom mondani neki, hogy álljon le, ha lecsukom a fedelet,

nem ezt akartam, de megteszi, köszönöm a válaszokat!!!

2014. jún. 20. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy akkor a gép driverei nincsenek feltéve. Főleg Asusnál ezerféle beállítás szokott lenni hozzá, no meg külön egy program is, amiben szintén lehet ezeket hangolni.
2014. jún. 20. 20:37
 5/7 A kérdező kommentje:

előtelepítve kaptam,

a windows update is azonnal 47 frissítéssel állt elő, gondolod érdemes lenne megnézni a weboldalt?

2014. jún. 20. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Súgót lenne érdemes megnézni. Ergonómiából nulla, el is van ásva, meg hülyén is.

Vezérlőpult, Rendszer és biztonság, Energiagazdálkodási lehetőségek, A főkapcsolók funkciójának megadása.

Vagy start gombon jobb katt, és főkapcsolók satöbbi.

2014. jún. 20. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:

óh azokon rég túl vagyok :/

ott elaltathatom vagy kikapcsolhatom gombnyomásra a kicsikét,

de nem fonos már, rájötem, hogy így jobb :D

2014. jún. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!