Ez a monitor megfelel erre a célra?
Most egy 17" katódsugaras monitorom van és nagyon bántja már a szemem (85 Hz-en megy, nem tudom ezért irritál-e).
Viszonylag olcsón (30-35e) szeretnék monitort venni, ami D-SUB és DVI vagy HDMI csatlakozóval is rendelkezik. 22"-ra és 1920x1080 felbontásúra gondoltam, amit főként játékra és film nézésre használnék, DE fontos hogy a szemet kímélje, mert leginkább ezért szeretnék venni egyet.
Még valami:
Egyenlőre egy régi géppel használnám, ezért is lenne szükség a VGA csatlakozóra. Szerintetek egy nvidia fx 5200 bírni fogja 1920x1080-as felbontást?
Erre a monitorra gondoltam ( az értékelése nem rossz):
Ma hozta a futár az lg monitort és lenne vele egy gond...
nappal még nem figyeltem fel rá, de most sötétbe azt vettem észre, hogy ha teljesen feketére állítom a képet (fekete képernyőkímélő), akkor a szélétől befelé pár cm-ig halvány sárgás/arany színben világít
képet nem tudtam készíteni, de ezen a monitoron is hasonló a helyzet, csak nálam nem ennyire durva a dolog:
Gondolom a ledek miatt vannak ezek a foltok.. de ez normális, ne törődjek vele ?
(egyenlőre D-SUB kábellel használom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!