Miért nem tudom telepíteni a win7-et uefi dualbios-os gépre?
A pc tulajdonságai Processzor: Intel Core ™ i7-4770 4. generációs (Haswell), 4C/8T / órajel: 3,40 GHz-es (Turbo 3,9 GHz) / L3 Cache: 8 MB ??/ 84W
Alaplap: Gigabyte GA-H81M-D2V mATX
Előlapi Kapcsolatok: audio, mikrofon, 2 x USB 3.0.
Hátsó panel csatlakozók: 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x PS / 2, 1x VGA, 1x DVI, 1x soros, 1x LAN, 3x audio
Memória: 16384MB 1600 MHz-es DDR3
Merevlemez: 2 TB SATA 3 (7200RPM, 64MB cache).
Kártyaolvasó: Media kártyaolvasó
Drives: DVD-író
Grafika: NVIDIA GeForce GTX780 túlhajtott, 3072MB GDDR5 (2xDVI, HDMI, DP), PCI-Express, támogatja az Nvidia GPU Boost, NVIDIA Adaptive Vertical Sync NVIDIA 3D Vision Ready, NVIDIA Surround NVIDIA SLI technológia, NVIDIA Physix technológia
Audio: High Definition Audio / 7.1 támogatás
Hálózati / LAN / WLAN: 10/100/1000 Mbit / s LAN fedélzeti / 802.11bgn WLAN akár 300 Mbit / s
Case: Gaming Tower Gigabyte Alpha (Méret MxSzxMélys 522x205x500mm)
PSU: BeQuiet! BN145 600 Watt 80 + ezüst (System Power 7)
Operációs rendszer: A Windows 8.1 (64-bit), Microsoft Office próbaverzió, a Norton Internet Security (próbaverzió) + ingyenes upgrade 1 PC 1 év, Cyberlink Power DVD OEM
Tartozékok: Gigabyte M6980X Gaming Mouse (Laser, USB), Gigabyte Force K3 Gaming Keyboard (USB), felhasználói kézikönyv, tápkábel
Szolgáltatás: 24 hónap garancia 24 hónap Pick-Up és a Return Service
Szia.
Szerintem :
1. Vagy törlöd az összes particiót a merevlemezről, aztán megpróbálod a telepitést a win7-tel.
2. Vagy visszalakitod a GPT-s merevlemezedet MBR-essé valamilyen particionáló programmal, pl. itt egy program hozzá : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Valahol ezt olvastam: UEFI-ben kapcsold ki az UEFI boot-ot és akkor engedni fogja a telepítést, utána vissza lehet kapcsolni.
Csak kérdezném, hogy a Win 8 miért nem jött be? [link]
Amint látod a Start menü bal alsó sarkában függőlegesen írva, ez egy Win 8.1 Enterprise. Ezen pl. mi nem tetszik?
Itt olvastam: [link]
Most viszont végignéztem a BIOS-omat és úgy látom, az UEFI kikapcsolására nincs mód (nálam legalábbis), legfeljebb az UEFI indulást lehet elkerülni úgy, hogy nem a Boot Manager-rel indítasz, hanem a Boot menüben a pendrive-ra klikkelsz és úgy indítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!