Találtam egy Vdafone-os SIM-et a mosógépben (nem tudom, hogy került oda, mit keresett ott) működik, de sem a hozzátartozó telefonszámot, sem a PIN-kódját nem tudom. Mit tudok tenni, hogy ki tudjam oldani?
Valakinek beleesett a nadrághajtókájába a buszon, onnét került a mosógépbe. Például...
De szerintem legfeljebb egy Vodafonos márkaszervizben tudnának (talán) kezdeni vele valamit. De miután nem a tiéd (esetleg valaki keresi is), nem hiszem, hogy visszakapnád.
Egyébként olyat is el tudok képzelni, hogy egy lenyúlt telefonból való, és a tovaj a számára haszontalan SIM-kártyától megszabadult, majd -tényleg valamilyen ruhadarabon keresztül került a mosógépbe.
Majd a végén még gyanúba fognak, hogy te vitted el a telót :)
"Amúgy repülőmódban minden telónál úgy van, hogy nem kér PIN-t vagy nem?"
Igen repülő módban nem kér PIN-t a telefon , mivel...nem használja a SIM-et, nem csatlakozik gsm hálózatra, tehát nem lehet vele telefonálni :)
Egy Vodafone-s vagy független telefon Biztonsági beállításaiban kikapcsolod a SIM PIN kérését, már nem fogja ennek a kártyának sem kérni a kódját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!