Vajon a kártyát ebbe a PCI slotba bele lehet tenni? Vagy új alaplap kell?
Figyelt kérdés
Vennék egy Asus Gtx 760 2gb videokártyát. Azt írták hozzá hogy Pci.3. 0 csatlakozó kell hozzá. Nekem van egy Asus P8H61-M alaplapom.1x Pci slot,1x PCI Express 2. 0x 16 slot,2x PCI Express 2. 0x 1 slot.2014. jún. 18. 15:55
1/8 anonim válasza:
Bele lehet tennu, menni fog gond nélkül.
2/8 anonim válasza:
Ebbe jó lesz szerintem: PCI Express 2.0 x16 slot
Talán kicsit lassabb lesz, mint lehetne, de ezt passzolom...
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért írják hogy PCI Express 3.0 csatlakozö kell hozzá?
2014. jún. 18. 15:57
4/8 anonim válasza:
Nem "kell," csak azt is támogatja már, de visszafelé kompatibilis
5/8 A kérdező kommentje:
Ja értem de a legjobb gondolom hogy a kártya kitudja használni az adottságait, 3.0 kellene neki. Mivel lesz rosszabb a teljesítménye ha a 2.0 használja?
2014. jún. 18. 15:59
6/8 anonim válasza:
A GTX760-nak elég a PCI-E 2.0 16x által adott sávszélesség is, ugyanolyan gyors lesz benne, mint egy 3.0-ásban lenne
7/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a válaszokat. Van 8 gb 1333 mhz ramom. Ez elég a mai játékokhoz mert az alaplapon csak 1333 mhzig tudja kezelni. Ha 16 gb lenne benn az számítana valamit?
2014. jún. 18. 16:03
8/8 anonim válasza:
Elég lesz a RAM a mai játékoknak. 1-2 éven belül talán kellhet 16 GB de most még nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!