Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom "lefotózni" az...

Hogyan tudom "lefotózni" az oldalamat?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy alt és a printscreen lenyomásával lehet, de beilleszteni nem tudom sehova. Mit rontottam el/hova tudnám beilleszteni a képet?

2014. jún. 18. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
paint-ba
2014. jún. 18. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A PrintScreen lenyomásával a képernyő tartalma a vágólapra kerül. Ezt bármilyen képszerkesztőben (vagy képeket is támogató programban, pl. Word) beillesztheted (CTRL+V).

Ha ez nem megy, akkor keress valami böngészőbővítményt, ami megoldja a PrintScreen helyett. Ezek előnye egyébként az, hogy nem csak a látható részt tudják lefotózni, hanem azt is, ami nem látszik, amihez görgetni kéne.

Chrome-ra ilyen a "Screen Capture" nevű bővítmény.

3/8 anonim ***** válasza:
100%
Képszerkesztő programba tudod beilleszteni, pl. Paint.
 4/8 anonim ***** válasza:

PicPick-be is be lehet illeszteni.

[link]

2014. jún. 18. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:

PrtSc, ez a Print Sreen a laptopokon.

A kép ott van, lenyomod a PrtSc-t, aztán megnyitod a Paintot vagy valamelyik képszerkesztőt és Beillesztés. Utána lemented az Asztalra, majd újra megnyitod ezt már szerkesztheted.

2014. jún. 18. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, de már megvan :)

Laptopom van, és azon végül teljesen más gombok megnyomásával végre megtudtam csinálni

2014. jún. 19. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen más gombok, akkor nem magyar a billentyűzet?
2014. jún. 19. 19:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, magyar a klaviatúra, csak van rajta egy FN feliratú gomb is, amivel be tudom állítani a fényerősséget, és a rendszerhangokat. Tehát végül is az FN+printscreen volt a megfelelő
2014. jún. 22. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!