Valaki valamit segiteni a kovetkezovel?
Figyelt kérdés
van egy olyan problemam amire nem tudtam rajonni, jit debugging error-om van, nem tudom elinditani a jatekom, valaki talalkozott ijennel? valami otlet? youtuben mar neztem, nem a hibat intezik el hanem mutatjak es ok is segitseget kernek, google-n meg nem talalok ra ertelmesen.2014. jún. 17. 13:25
11/14 A kérdező kommentje:
fel kell venni a jitDebugging értéket az alkalmazás .config fájljába
utanna valami machine config... asse tudom h most mirol beszel ..... hogy veszem fel a jitdebbuging-t z alkamazas config fajljaba? mit kellene csinanom???
2014. jún. 17. 14:43
12/14 anonim 

válasza:

Talán segített volna, ha értelmesen leírod elsőre, hogy miről van szó.
"nem tudom elinditani a jatekom"
Ebből azt gondoltam, hogy valami hülye kattintgatós játék-"készítővel" próbálkozol...
Elnézésedet kérem...
Szerintem a Metin 2 tört szerverének üzemeltetőihez kéne fordulnod... Ha már ők lopták el, csak tudnak segíteni...
13/14 Tengor 

válasza:

#12-nél a pont. Mondjuk a hiba elég beszédes, szóval lehet, hogy őket sem fogod érteni...
14/14 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=jJKktI5zUWg&hd=1
ugyan ez a problemam, a jatek keszitoi valasza kapcsold ki a virus irtot, megtortent es nem valtozott....
2014. jún. 17. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!