Mi baja van ennek a tragyadombnak?
Figyelt kérdés
Ki porszivoztam a gepet, kiszedtem azt a nagy akarmit (sztem a tapot de ismerosom szerint nem) vissza tettem bekapcsoltam erre ki be kapcsolgatot.. Az az a dolog amibol kijon egy rakas zsinor. Nem jut eszembe neve. Tabletrol irok es igyis tiszta ideg vagyok... Mit tudok vele csinalni?#Tragyadomb #aram ellato #istenem...
2014. jún. 17. 11:22
11/35 anonim válasza:
szard le a gépedet...itt a nyár..:D
amúgy én is porszívózom, meg rugdosom, meg le is öntöm...
De ne szakemberhez vidd, hanem dobd ki az ablakon...
14/35 A kérdező kommentje:
Hé a tapon a ventillator nem forog. Felmelegszik és kikapcsol. A gond megvan. Hogy tudnam kijavitani?
2014. jún. 17. 11:56
15/35 Tengor válasza:
Tápban sehogy! Nem, úgy sem!
Szakihoz vidd el a gépet, vetess vele egy megbízható tápot (alsó kategóriában 10 rugótól megfelelő) és szereltesd be vele!
Emellett szoktasd magad a gondolathoz, hogy nem értesz a számítógéphez. Fogadd el, vagy tegyél ellene!
16/35 anonim válasza:
Gondolom valami szar tápod van. Pontosan milyen táp? Így látatlanban egy Chieftec ctg-500-at ajánlok.
17/35 A kérdező kommentje:
Oooo... Fujitsu siements NPS 230CB model..
2014. jún. 17. 12:26
19/35 A kérdező kommentje:
Sikerult megcsinalni egy, barbar, dologgal. KIPORSZIVOZTAM A VENTILLATORT MERT A PORTOL NEM TUDOTT FOROGNI..
2014. jún. 17. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!