Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha megnyitok egy programot,...

Pepii98 kérdése:

Ha megnyitok egy programot, nem full screenben, de teljes kijelzőben eltűnik a tálca. Ezt hogyan hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés
A minap bekapcsoltam a gépemet, és véletlen megnyomtam valami gombot, mire a chrome full kijelzőre rakta magát. Biztos, hogy nem az f11-es megoldás jó rá, mert nem csak a chromenál történik ez, hanem minden más programnál is. A legegyszerűbb megoldás annak tűnt, hogy kis ablakra állítottam a program ablakát, így látszik a tálca, de ha rányomok a nagy ablakra eltűnik. Próbáltam már a tálcán, jobb egérgomb -> tulajdonságok, nagyjából minden beállítással. Szerintem valami billentyűkombinációval tudnám visszahozni, de ötletem sincs, hogy mit nyomhattam le. Előre is köszönöm a segítséget.

#program #Chrome #full screen #nagy ablak #a tálca eltűnik #eltűnt a tálca
2014. jún. 17. 02:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Ó, és elfelejtettem mondani, hogy win7-ről van szó
2014. jún. 17. 02:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia. Leírom pontról-pontra, szerintem ez lehet a probléma:

1. A tálcára meny rá, és jobb egérgomb segítségéval kattincs egyet.

2. Meny rá a tulajdonságokra, ott is kattincs egyet.

3. Megjelenik egy ablak, és ott a tálca fülre kell rámenni.

4. szerintem neked ki van pipálva hogy (a tálca automatikus elrejtése), itt kattincs egyet a pipára hogy tünyön el onnan.

Szerintem ez lehet a probléma, remélem tudtam segíteni.

2014. jún. 17. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!