Mivel lehet felgyorsítani a Windows XP betöltését?
A Nero feleslegesen indul el (csak telepítése során berakja magát az automatikusan indulok közé), elég ha amikor CD-t akarsz irni, akkor elinditva betölti a magát. CD-t meg nem irsz állandoan, akkor minek használja a memóriát.
A ctfmon-t NE ÁLLÍTSD LE!
Ezek indulnak:
msnmsgr (x)
ctfmon.exe
Cmaudio
NeroFilterCheck (x)
AVG9_TRAY
LVCOMS
Adobe Reader Speed Launcher (x)
Adobe ARM (x)
Amik szerintem nem kellenek azok mellé x-et raktam.
Csak nem merem kivenni őket, mert ha valami gubanc lesz a géppel akkor apám megint kiabálni fog.
Helyes az X :)
Ajánlom a Ccleaner-t, ingyenes, magyar nyelvü rendszerkarbantartót, az ideiglenes fájlokat törli, rendszerleiró adatbázist karbantartja, programokat törölhetsz vele (jobb mint a Windowsé), az automatikusan indoló programokat leállithatod (és újra engedélyezheted is)
Ha nem akarsz ielepíteni, válaszd a "CCleaner v2.27.1070 - Portable" verziot, a zip-böl kibontva indithatod.
[link] download/builds
A Tisztitót és a Rendszerkarbantartót ajánlott futatni, több száz Mb felesleges temp fájlt takarit ki.
Eszközöknál találod az Automatikusan induló programok-at. Lehetöség van a letiltásra és a törlésre is.
Az MSN-nél az msn beállításainál is ki kell venni a pipát "az msn indítása windows indításakor" , mert automatikusan visszarakja magát. [link]
a proci ill. memóriahasználatot csökkentheted, leirtam itt
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!