Ingyenes tárhely ahol nincs korlátozva a phpmail üzenetküldés?
Jelenleg az ipage-nél vagyunk, és bár igaz hogy fizetős, de a phplist-phpmail kombójuk valami iszonyat rossz, pár levél után beadja az unalmast a rendszer és nem mennek ki levelek mert blokkolja, de erről még csak értesítést sem küldenek, aztán egyeztetnem kell a rendszergazdával hogy feloldja, amiből 12-24 órán keresztül nincs semmi, és ez már kezd némileg unalmas lenni.
Fizetni már nem akarok másik tárhelyért amíg ez le nem jár, ezért lenne jó az ingyenes.
Az email címlista, mielőtt bárki elkezdene alaptalanul vádaskodni, saját tulajdon, nem vásárolt, nem lopott, nem vadászott hanem saját feliratkozók.
A levél tartalma a hírlevélelemzők szerint megfelel szóval érthetetlen miért kerül blokkolásra a kimenő.
A rendszerükben van valami, de már nagyon elegem van belőle...
Szóval várom az alternatívákat, javaslatokat.
Köszönöm
ingyenessel még rosszabbul jársz
én a justhost-nál vagyok ott nincs ilyen gond
aszem 5000/h a küldési limit de ha korlátozzák akkor is 500/h-ra
miért járok rosszul az ingyenessel?
ipage 2000/nap 200/óra küldést enged
de a szűrője az nagyon gáz, túl érzékenyre állították.
Pl. youtube link miatt már egyből tiltja a kimenőt, pedig termékvideó, szóval benne kell lennie...ennél az ingyenes csak jobb lehet
az ingyenessel az a gond hogy nem stabil
sok a korlátozás
és bármikor megszűnhet, minden figyelmeztetés nélkül
alternatíva lehet a VPS
vagy a direkt ilyenre kihegyezett tárhelyek
# 3/
néztem a VPS-t, de nem igazán tudom hogyan jutok ezzel előrébb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!