Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Logótervezéshez milyen program?

Logótervezéshez milyen program?

Figyelt kérdés

a kreanod honlapját böngészve lenne pár tervem de nem tudom hogyan valósíthatnám meg.

Logótervező programra lenne szükségem.

NEmrégiben a az AAA logo programot próbáltam de az a bajom vele,hogy csak sablonokat lehet használni.Kevés a lehetőség.

AMikor logót tervez valaki akkor a cirka vonalakat figurákat is ő maga csinálja vagy valahonnan letölti a sablont és beszúrja ?

Mivel lehet logót tervezni hogy olyan 3D hatása is legyen?

2014. jún. 16. 19:56
 1/5 anonim válasza:

Mindent a grafikus készít.

Kreanodon főleg odafigyelnek az ilyenekre. Összeollózott dolgokkal nem sokra mehetsz ott, ki is tilthatnak, ha szerzői jogi védelem alatt álló elemeket használsz fel, vagy plagizálsz.

Egyébként Photoshoptól kezdve, Corel Drawn keresztül bármilyen rajzoló programmal készülhet egy-egy logó terv. Ki mihez ért, s preferál, azt használja.

2014. jún. 16. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
vektoros: adobe illustrator, inkscape ( [link] ) photoshop, gimp... egyszerű letisztult logóhoz nem kell nagyon különleges program. inkább a kreativitáson múlik és a stílusérzéken. én azt javaslom papíron kezd ceruzával. ha megvan az ötlet akkor készítsd el gépen (hacsak nincs wacom-os táblád. bár ha lenne akkor valószínűleg otthon lennél a témában)
2014. jún. 16. 20:50
 3/5 anonim válasza:
Én shohasem használtam Adobe Illustratort, de sok jót hallottam róla, és bár nem ingyenes, de egy nagyon jó választás lenne. Ha ingyenes program kéne, akkor a Gimp-et ajánlom, ha pedig van tapasztalatod Photoshop-ban akkor azt. Ezekkel mind lehet 3D hatást elérni, ami valljuk be nem meglepő, mert már a 2003-as (lehet, hogy korábbi) Microsoft Office-ban volt WordArt ami nagyon ménán, de készített 3D-t.
2014. jún. 16. 21:02
 4/5 SimkoL ***** válasza:
Aurora 3D
2014. jún. 16. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:

az inkscape megvan de nehéz szép meghajlított kunkorodó vonalakat cisnálni

Ilyesmire gondoltam

[link]

MEgnézem a többit is amit javasoltatok ,köszi szépen!

2014. jún. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!