Ez micsoda? Már nagyon legem van!
Erről lenne szó:
AlulTiubeNoADDs 2.4
nem tudom sehogy se kitörölni, és 1000%, hogy nem én tettem rá. Kitöröltem mindent a Chrome-ból, újra csináltam az egészet és még mindig itt van! Nem tudom, hogy emitt-e, de "hírdetések" vannak mindenhol, ahova megyek, de olyanok amikhez az van oda írva, hogy: ads by Online Browser Advertising, fogalmam sincs mi ez életemben nem hallottam tóla vagy: ads by DealExpress, úgy szintém... De nem hírdetés mert nincs benne semmi üres, csak a helyet foglalja, valaki segítsen könyörgöm mert már rohadtúl elegem van az ilyen sz@rokból meg a Google-ből is, hogy mindent bekebelez, rohadjon meg az is! Na mindegy valaki segítsen, köszönöm.
Azért a gép újratalepítése előtt érdemes lenne a böngészőt (ha jól értem Chrome) visszaállítani alaphelyzetbe. Így, minat itt olvasható:
minden törlődött de ez a szar megmaradt és most már random időben behoz egy oldalt amin játszhatok egy mmo-rpg játékkal teljesen ingyen, milyen jó nekem! tényleg csak úgy lehet ezt a szart eltüntetni?
Így néz ki ez a cucc:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!