Görgő le-fel ugrálás Chrome / Mozilla?
Szerintem neked a finom görgetésre van szükséged.
...Én meg mindíg kikapcsolom a finomgörgetést, mert anniyra idegesít, hogy nem csinálja rögtön azt, amire kiadtam a parancsot... Ha görgetek, akkor ne egy óra alatt gördűljön arrébb...
Meg az ablakok is a tálcára csukáskor ne animálódjanak már fél órán keresztűl... Ha ráklikkelek, akkor egyből mennyen a szemem elől, ne zavarjon egy fél órán keresztűl azzal, hogy végigmászik a képernyőn...
Csak engem idegesítenek a felesleges "Design" efektek?
Árnyék az egér alatt???
Árnyék a Tooltip alatt???
Áttünési efektek?
NEEEEEEEEeeeeee....
Besírok ezektől...
Egyet értek nálam is ki vannak lőve ezek, csak működjön rendesen, funkció a lényeg. Firefoxnál amúgy is gondot szokott okozni a finomgörgetés.
Viszont vannak rejtett beállítások amikkel ezt lehet finomítani a finomgörgetést.értékeket miliszekundumban kell megadni
(pl 600,400)
Címsorba about:config
general.smoothScroll.mouseWheel.durationMaxMS
general.smoothScroll.mouseWheel.durationMinMS
(kisimítja a kezdete és vége görgetés műveleteket)
mousewheel.acceleration.factor
(beállítja a kerék gyorsulási tényezőjét, ha mousewheel.acceleration.start > -1 (azaz minimum 0 ))
mousewheel.default.delta_multiplier_y
beállítja a függőleges léptékét, vagy milyen messze kell egy oldalt görgetni egy kattanással az egérnek.
(pl.85)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!