Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Görgő le-fel ugrálás Chrome /...

Wdanika00 kérdése:

Görgő le-fel ugrálás Chrome / Mozilla?

Figyelt kérdés
Ha Chrome böngészőt használom, akkor amikor tekerek lefelé az adott oldalon, akkor néha le-fel ugrálgat, nem pedig szépen egyenletesen megy le. Ugyanez a Mozilla esetében tökéletes, mert ott szépen egyenletesen megy lefelé. Rákerestem, hogy hátha találok rá megoldást, de nem jött össze. Nem tudtok erre valami választ adni, hogy mégis mi lehet a baja?

2014. jún. 15. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem neked a finom görgetésre van szükséged.

https://www.youtube.com/watch?v=NsH9Er2D0Q4

2014. jún. 15. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz :D
2014. jún. 15. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:

...Én meg mindíg kikapcsolom a finomgörgetést, mert anniyra idegesít, hogy nem csinálja rögtön azt, amire kiadtam a parancsot... Ha görgetek, akkor ne egy óra alatt gördűljön arrébb...

Meg az ablakok is a tálcára csukáskor ne animálódjanak már fél órán keresztűl... Ha ráklikkelek, akkor egyből mennyen a szemem elől, ne zavarjon egy fél órán keresztűl azzal, hogy végigmászik a képernyőn...

Csak engem idegesítenek a felesleges "Design" efektek?

Árnyék az egér alatt???

Árnyék a Tooltip alatt???

Áttünési efektek?

NEEEEEEEEeeeeee....

Besírok ezektől...

2014. jún. 15. 15:18
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

Egyet értek nálam is ki vannak lőve ezek, csak működjön rendesen, funkció a lényeg. Firefoxnál amúgy is gondot szokott okozni a finomgörgetés.

Viszont vannak rejtett beállítások amikkel ezt lehet finomítani a finomgörgetést.értékeket miliszekundumban kell megadni

(pl 600,400)

Címsorba about:config

general.smoothScroll.mouseWheel.durationMaxMS

general.smoothScroll.mouseWheel.durationMinMS

(kisimítja a kezdete és vége görgetés műveleteket)

mousewheel.acceleration.factor

(beállítja a kerék gyorsulási tényezőjét, ha mousewheel.acceleration.start > -1 (azaz minimum 0 ))

mousewheel.default.delta_multiplier_y

beállítja a függőleges léptékét, vagy milyen messze kell egy oldalt görgetni egy kattanással az egérnek.

(pl.85)

2014. jún. 15. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!