Nem akar dvd-ről be boot-olni a gépem, WIN7 reinstall lenne a célom. Egyszerűen átugorja azt a lépést ahol ki kéne írnia, hogy "dvdről való bootoláshoz nyomjon meg egy gombot". Mi lehet a baj?
Természetesen beállítottam a BIOS-ba hogy elsődlegesen dvd-ről bootoljon. Mikor újraindítom elkezdi betölteni a windowst merevlemezről és a töltés közben egy pillanatra bedobja a kék képernyőt (kékhalál) és újraindul.
Ez azóta van mióta a BIOSba betöltöttem a DEFAULT SETTINGS-et.
Szóval a rendszert nem tudom betölteni, illetve újratelepíteni sem tudom.
Valaki HELP!!
Akkor F8-at kell (de valamelyik gépnél esc, vagy f12-t, de a többségnél F8) nyomni, akkor, amikor kiírja, hogy milyen dolgok vannak a gépben, tehát kb. rögtön indítás után.
De valamelyiknél meg akkor kell, amikor ezek az írások elmentek, és 1 másodpercre sötét lesz a monitor.
Tehát jó időben kell megnyomni az F8-cat, és előbb-utóbb sikerülni fog.
valszeg rosszul írtad ki a dvd-t, legközelebb ne csomagold ki az .iso-t, hanem íróprogramban válaszd a lemezkép(dvd) felírása opciót. ha van régebbi telepítőlemezed (xp, vista, bármi) és az el tud indulni, akkor tuti ez a gond.
másik:
a meglévő rendszered bootolásánal még a kékhalál előtt nyomkodd az f8-at, bead egy menüt, kiválasztod a csökkentett módot és úgy elvileg be tud töltődni a régi rendszered is, egy újraindítás után nem csak csökkentettben (amennyiben csak a bios settings a probléma)
00:38
Nem értettelek félre, úgy kell ahogy írtam.
Amikor kijön valamilyen ablak, ott ki kell választani, hogy honnan bootoljon, tehát neked a cd-olvasót kell kiválasztanod.
Nekem eléggé össze vissza írja a dolgokat, de valahol benne van a márkája, így onnan ki tudod deríteni, melyik-melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!