Smart tv és pc két irányú megjelenités?
A kérdésem az lenne,hogy nekem van egy smart tv-m, rá is van kötve az internet. Windows 7 alatt azt megtudom oldani,hogy a tv készüléken például olyan fileokat például filmet letudok játszani ami a számitógépen van. Ehhez a pc-nek bekapcsolva kell lennie. Tehát látja a tv a pc-t a hálozaton és látja a pc a tv-t.
Létezik-e olyan program amivel viszont a pc-n tudom nézni a tv-t. Nem tv kártyára gondoltam, nem akarok új eszközt vásárolni se új kábeleket kihúzni.
Jobb hiján még az is megfelelne ha a pc-n azt tudnám nézni ami éppen a tv készüléken meg. Valahogy megosztani a tv képernyőjét a pc-n de valamilyen program segitségével. Ha létezik ilyen. Ugy sejtem ha a tv letudja játszani azt ami a pc-n van, kéne lennie olyan programnak is ami viszont a pc-n jeleniti meg ami a tv ben megy. Ismer valaki ilyen programot ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!