Ujjratelepítés. Nem ismeri fel a vinyókat a gép. Miért? Többi lent. Fontos
Ujjra akarom telepíteni a windows-t.Csak a C: hejett a D: re akarom rakni.Át jumperelem a D:-t átrakom cs-re a C:-t slave-ra.Bekapcs.
Át akarom kapcsolni logikailag is,de a bios-ban nem látszik egyik merevlemez sem.
Tovább megyek telepíteném a windowst.
Mikor bejön a kép,hogy hová telepítsem csak egy C: meghajtót lát annak a kapacitásának is csak töredékét.
Mi ez mit csináljak?
Már működik faxán!
Az volt a gond jumperelés!cs-re raktam a az elsődlegest,de azért raktam arra mert akkor még a C: is azon volt,de master-ra raktam és jó lett még a bios-ban sem keltt átállítani úgy jelent meg.A kábelt nem cseréltem meg "mikor elkezdtem még nem láttam azt a választ"de így sincs semmi gond.
A kábel amúgy is olan,hogy jön a szalagkábel becsatlakozik a csatlakozóba majd kijön a csatlaközóból egy másik szalag és csatlakozó a végén.
Egyépként "Cable Select" az azt jelenti,hogy a szalagkábel alapján választja ki?Ha igen akkor miért nem látta őket?
"Egyépként "Cable Select" az azt jelenti,hogy a szalagkábel alapján választja ki?Ha igen akkor miért nem látta őket?"
Igen, azt jelenti, viszont az esetek jelentős többségében nem szokott működni, ezért nem is ajánlott a használata.
Köszönöm a válaszokat.
Ezt is megtudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!