Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék összeraki egy gépet...

Szeretnék összeraki egy gépet de mindenki mást mond hogy jobb, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szeretnék 44 ezer forintból összerakni egy gépet,tudom nem sok pénz de ebből fogok.

nekem egyik ember ezt a kombinációt ajánlotta:

proci: AMD A8 5600K

ram:Kingmax 2x2GB DDR3 1600MHz

alaplap:Gigabyte GA-F2A55M-S1 alaplap

Videókártya:-nincs arra pénz már de a proci olyan hogy a ramból át lehet tenni 1 gb ot és akkor lesz 1 gb integrált videókártyánk(állítólag így elmenne akár a gta 4 is)

erre a másik ismerősöm ezt irta:nem lesz olyan mint egy normális

AMD-nél nem mind1 hogy FM2 vagy FM2+ tokozású

FM2-es kell

MEGKRÉDEZTEM NEKEM MIYLEN VAN

azt írta :FM2+-os

és akkor az jó az alaplapba?(én)

erre ő:nem

keress egy FM2-es tokozásút

+ jel nélkülit

nem tudom mit tegyek,a www.pcx.hu-n néznék alkatrészeket de ne mtudom miylen párosítás lenen az ideális.

2014. jún. 14. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:

44 ezer forintból nehezen jössz ki. Egy alaplap min 12 ezer, ram 4gb 10k, egy fsp hexa 400w- 9k, ház 5k , hdd 10k

és még nincs ebbe processzor.

Keress gépet használtan, vagy gyűjts még.

2014. jún. 14. 10:00
 2/5 A kérdező kommentje:
nem kel ltáp se ház! az van se semmi csak alaplap,proci,ram,esetleg vidikari de nem muszály ha nem jön ki
2014. jún. 14. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia szerintem jobban járnál ha használtan vennéd meg a dolgokat esetleg 775/am3 konfigurációt raknál össze.
2014. jún. 14. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Na akkor: Most mid van?
2014. jún. 14. 10:44
 5/5 levis56 ***** válasza:
2014. jún. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!