Külső HDD folytonos adattárolónak? Elegem van már a DVD írásokból, ráadásul a lemezek, komolyabb fizikai igénynek vannak kitéve, nem bírják sokáig, max.10 évig, gondoltam átállok külső HDD-re.
inkább hdd... én is arra gyűjtök most, mert szó szerint feltolták a vérnyomásom a dvd-lemezeim, ugyan is a 3-4 éves lemezek fogták magukat és olvashatatlanná váltak, mikor betettem őket teljesen üresnek mutatta a gép, vagy annak ellenére hogy 100%-osan karcmentes volt nem tudta felmásolni a gép róla a fájlokat meg volt olyan lemezem hogy csak akkor tudtam elérni a rajta lévő tartalmat ha elindítottam a nero-t...
bár én úgy tervezem hogy ami olyan azt a gépen is rajtahagyom, meg a külső hdd-n is.. a biztonság kedvéért, meg persze több mindent ráteszek, és csak akkor veszem majd elő ha kell, szóval nem úgy hogy bekötöm és rajtahagyom a gépen mint ha belső lenne... szóval ha nem kell éppen akkor feleslegesen ne menjen...
5 éve nem írok DVD-t
már a megjelenésekor halott dolog volt
most hogy már alacsonyak a HDD árak
jobban és tartósabb (10000év) a rajtuk való adattárolás
megoldás :
nagy kapacitásu HDD-k (~2TB) beruházás
majd az idő multával követni a fejlődésüket
a még nagyobb kapacitás fügvényében
előző vagyok
és persze normálisan használni a HDD-t
és akkor sokáig jó lesz
majd pár év elteltével
nagyobbak vétele adat-->át (2TB->4TB)
rlgi elad
és örül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!