Processzorhűtő kb.7000-9000ért?
Nos ott tartok hogy kell egy procihűtő, mert igen csúnyán meglegszik a procim, youtubeon nézek egy 720ps videót és fészbúúkozok (direkt írom így) és a procim a következő hőfokokat alkotja, 1. mag: 50 fok, 2. mag 53-56 fok.
Alap hűtéssel van még ezért is kell most egy rendesen hűtőborda, mert a szobám 26-30 fokos szokott lenni így nyár elején, de a közepén van hogy 36 fok is lehet, és így azt gondolom nem lesz egészséges a dolog.
Szóval, milyen procihűtőt ajánlanátok ennyiért?
A magasságával nem foglalkozzatok, mert ha kell leszedem a gépház oldalát is, akkor legalább még jobban fog szellőzni, mert eléggé zárta gépház. (gépházat majd nyár közepe felé fogok újjítani)
Eddig erre gondoltam, és mi a vélemény erről?
vagy esetleg erről
A hűtendő proci Intel Pentium G840, (a csere még odébb van) 2,80 GHz, 2 mag, csatolófelület, 1155.
A válaszokat előre is köszönöm!
upsz, azt kifelejtettem, hogyha tudok ilyen árban jó procihűtőt ami jó egy i3hoz is akkor szivesen várom az ajánlatot.
(egy mellék kérdés, egy i5 3,40 GHzes 4magos procihoz sok lenne a vízhűtés, mert barátommal nem tudjuk eldönteni hogy kell-e, vagy elég-e a "sima" borda+venti páros?)
Nekem ilyen van [link]
Akkor még olcsóbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!