Lenne egy kérdésem tabletem eltört elvileg csak az érintöképernyü tört el és lehet cserélni othon? Ha megrendelem?
... főleg, ha tudsz helyette beszerezni újat.
A legtöbb helyen ilyesmit csak úgy lehet rendelni, ha ők szerelik be. És, hát bizony nem olcsón.
Nem egy nagy was ist das cserélni. Szétszeded, lefeszíted az érintő panelt, felragasztod az újat, aztán a szalagkábelét bekötöd, biztos, hogy csatlakozós az is. Betanított munkások rakják össze, nem gépek, szóval más is megtudja csinálni.
Mérlegeld azért az árakat, ha túl drága az érintő panel, jobb ha kidobod a francba, vagy eladod alkatrésznek, túl sokat nem költenék erre a tabletre!
Szétszedni a tabletet plasztikkártyával a legegyszerűbb, számos videót találsz youtube-on, miként lehet szétszedni az összepattintott tableteket. Lényeg, hogy egy helyen az előlap és a hátlap közé préseled a plasztikkártyát, majd óvatosan körbehaladva kipattintod a körmöket a hornyokból. Fémmel semmiképp se nyúlj hozzá, mert az "elgyűri" a műanyagot.
Az a baj, hogy a hasadra!
Nézd én nem fogom bizonygatni a dolgot, érdekel szétnézel, nem érdekel annyira csak beszóltál, akkor meg én szívesen így hagylak.
Ha szimplán végiggondolod Kína működési elvét, akkor rájöhetsz, hogy gépeket ott előbb gyártanak mint használnak.
mi a digitizer?
de azért köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!